Vi utfører Extension tape/runde og flate enkeltfester med Ultrasinic og Multisonic teknologi. (Great Lenghts og Hair talk)

Keratinbehandlinger har vi Kerasilk fra Goldwell ( Superglatt shiny hår i 4-5 mnd)

Sweet The first shampoo Sort/hvit Frizz fritt rett hår ( behold volum og et frizzfritt og rett hår. Varer 3 mnd.


Multisonic    

Hair-extension

Vi er spesialister på hair-extension og har solid erfaring knyttet til hvilken løsning som er den beste for akkurat deg. Et godt resultat er i tillegg avhengig av godt hår og nøysom påsetting.

Vi fører Great Lengths´s og nyheten Multisonic. I tillegg fører vi også Tape extension fra Hair Talk.

Kom gjerne innom å prat med oss eller bestill en uforpliktende time for råd. 
Telefon 22690540.

HAIREXTENSION GREAT LENGTH´S

Skånsom behandling

Great Lengths er en unik hair-extension metode hvor man har gått bort fra liming, knyting og sveising. Ingen andre systemer behandler derfor håret ditt på en mer skånsom måte.

100% Ekte hår
Det blir kun brukt hår av beste indisk kvalitet. Hver hårstreng er innsatt med keratin som trenger igjennom ditt eget hår. Håret blir sittende uten ubehag og du vil føle det akkurat som om det var ditt eget hår. GREAT LENGTHS kan enkelt fjernes uten at ditt eget hår tar skade

Priser
Great Lengths leveres i lengdene 30, 40, 50, og 60 cm. Lengre hår kan spesialbestilles. Du trenger  ca 20-200 stk ?avhengig av hvor oppklippet ditt eget hår er og hvor oppklippet eller tykt resultat som ønskes.

Priser: 
30 cm 85.- stk 
40 cm 95.- stk 
50 cm 105.- stk 
60 cm 135.- stk

Prisene er inklusive konsultasjon, påsetting og klipping i ønsket frisyre.

MULTISONIC HAIR EXTENSION 

Rask og skånsom 
Multisonic har tatt hair  extension til et nytt nivå ved  at hår nå kan festes på 1 time istedenfor 3-4 timer med andre systemer. Med en innebygget Vibrasjonsmetode og en spesialbygget festearm med støpeformer som gir flate fester, er det mulig ?å sette på 5 og 5 hårstrenger samtidig på 4 sekunder. Dette er den beste og?mest naturlige og skånsomme måten å sette hair extension på.  

Priser 
Multisonic leveres som standard 40 og 50cm lengder. 60cm og lengre hår kan også bestilles, men da med 2-3 ukers ventetid. Vanligvis trenger man ca 24-32 rader av 5 for et helt hår. Ønsker man å beholde sin egen lengde og fylle på "tykkere" hår trenger man?mellom 2-24 rader av 5 punkter.??

40 cm 480.- 1 stk rad av 5 punkter 
50 cm 580.- 1 stk rad av 5 punkter 
60 cm 700.- 1 stk rad a 5 punkter 

Prisene er inkludert konsultasjon, påsetting og klipp av hår i ønsket frisyre.?Varer 4-5 mnd før det må skiftes ut. 

PLEIE AV EXTENSION

For at din extension skal vare er det svært viktig at du pleier og tar vare på håret ditt.  Det er også viktig at du bruker en spesial extension børste og at du grer håret morgen og kveld. For best å bevare håret uten at det floker seg anbefaler vi at håret settes sammen i en hestehale eller flette når man sover.

Hair fluid: Hair-end gel for vått eller tørt hår til pleie av hårtupper.

Shampoo No. 1 tørt hår

Shampoo No. 2 skadet hår

Shampoo No. 3 daglig vask

Shampoo No. 4 rense shampoo

Anti-Tap Water: Som siste behandling, rik på proteiner og pleiestoffer for å gi fantastisk glans og for å forseile festene. Ph balansert 5,5. 

Conditioner: Balsam med fuktighet, glans og mer kambarhet til håret.

Vital Care Lotion: Leave-Inn pleie for normalt til tørt hår, silkeproteiner og D panthenol for glans og volum, reduserer floker matting og øker kambarheten.

Energy Conditioner: Kur med fuktighet, gir mykhet og kambarhet. 

 

Antipermanent

Ønsker du glatt hår med minimal slitasje? Straight'n Shine er et amoniakkfritt system hvor håret holder seg sunt og naturlig. Straight'n shine gir 90-95% rettere hår iht utganspunktet.

Pga ettervekst er det nødvendig å gjenta behandlingen 5-12 mnd etter behandling. Dersom du er usikker på om du har for mye krøll eller har for skadet hår ønsker vi først å se på håret før eventuell behandling.

Kom gjerne innom å prat med oss eller bestill en uforpliktende time for råd. 
Telefon 22690540

Pris 
Priser fra ca 4500,- for kort hår/ettervekst til ca 5000,- /5500,- for skulderlangt/ brystlangt (litt avhengig av tykkelse).

Behandlingen tar mellom 3.5 t til 4.5 timer.

Kur og klipp, eventuelt farge kommer i tillegg.

Keratinbehandling

Har du brusete hår som tar mye tid å style eller ønsker et rettere hår? Da kan The First shampoo eller Kerasilk Kertain-behandling være løsningen.

Keratinbehandling er utglattende ingredienser og silkeproteiner som mettes inn i hårstrået og stabiliserer hårstrukturen. Behandlingen gjør håret mykere, glattere og lettere å style og tar to-tre timer å gjennomføre. Behandlngen varer i opptil fem måneder.

Kom gjerne innom å prat med oss eller bestill en uforpliktende time for råd. 
Telefon 22690540.